Pred vami je (žal samo predstavitvena) spletna trgovina, s katero bi radi prikazali nekatere možnosti predstavitve vaše ponudbe na internetu.

Vsebinske spletne strani

Vsak trgovec z lastno domeno si lahko sam uredi kategorije in dokumente, s katerimi želi predstaviti svoje vsebine. V tem primeru je kategorija za prikaz vsebin "Čas za tortico in kavo", ki je umeščena na vrh strani v glavno navigacijo trgovine. Pod to kategorijo je mogoče umsetiti več dokumentov z vsebino. V tem primeru je samo eden "Če imate trenutek časa in bi se radi odlično posladkali ali spili šalico vrhunske kave, se priporočamo za obisk." in ta je potem automatično v celoti prikazan.

Spletna Trgovina s seznamom artiklov v ponudbi

Trgovina se v osnovi sestoji iz seznama artiklov, ki so v uredniškem okolju označeni kot "webshop" artikli - ti bodo prikazani v spletni trgovini, tiste brez "webshop" kljukice pa ne. Tako lahko enostavno na enem mestu vzdržujete seznam artiklov izključno za POS prodajo in tiste, ki so v ponudbi preko WWW trgovine, hkrati pa enostavno dosegljivi tudi preko POS blagajne. Sama trgovina ima vrsto možnosti za čim boljšo uporabniško izkušnjo, hkrati pa tudi za lažje urejanje in vzdrževanje ponudbe s strani trgovca.

Primeri možnosti pri predstavitvi artiklov:

  • Seznam artiklov ponuja prikaz po vzoru "Pinterest" predstavitve (ker vse raziskave kažejo, da je konverzija prodaje ob takšni predstavitvi nekajkrat boljša, kot je pri starih seznamih artiklov z majhnimi slikami ali celo brez njih)
  • Ponudnik lahko izbere koliko artiklov želi imeti izpisanih v vrsti (1-4), ali naj se velikost posameznega artikla prilagodi obliki slike ali naj bodo vsi enaki, ... Še vedno pa se ta seznam prilagaja elikosti zalona (mobile-responsive), tako da bo vaša trgovina videti odlično tako da širokih zaslonih, kot tudi na pametnih telefonih.
  • Predstavitev artikla z bolj obsežno predstavitvijo (besedilo se nahaja v ločenem dokumentu, ki se ga enostavno poveže z artiklom, Klik MALL pa ga izpiše pod ostalimi podatki artikla)
  • Vsebina kategorije artiklov (npr. footer besedilo z opcijskimi slikami pod vsemi artikli iz kategorije "Čokoladne tortice")
  • Časovna omejitev za prodajo artikla
  • Predstavitveni artikel, ki ga ni mogoče naročiti preko spletne trgovine, želite ga pa predstaviti in vzbuditi interes za povpraševanje
  • Dodatni opisi pod slikami artiklov, ki se prikažejo ob povečanju posamezne slike (odlično za SEO in samo predstavitev ponudbe)
  • V footer-ju strani imate poleg ponovljenih glavnih linkov tudi svoj seznam linkov, ki jih želite izpostaviti (ali ker so pomembni, ali ker želite dodatno usmeritev na določene strani, ali ker so nekatere strani bolj "skrite" ob običajnem klikanju in želite obiskovalce pritegniti z lepimi naslovi...)
  • Artikel s prestavitvenim katalogom. Zelo primeren, ko imate predstavitve že ustrezno pripravljene v skladu z vašo celostno grafično podobo, ko katalog zajema vrsto specifikacij in bi bilo podvajanje in ažuriranje podatkov v trgovini lahko zelo zamudno, ko je katalog bolj primeren za predstavitev...) S Klik MALL naložite vaš katalog v PDF obliki in z nekaj kliki ustvarite slikovni predogled vsebine vašega kataloga. V Klik MALL trgovini tako lahko ponudite zelo lep in pregleden prikaz vsebine kataloga, brez da bi obiskovalec moral katalog posebej odpirati v PDF. 

 

Iskalnik po seznamu artiklov 

Vsaka trgovina ima automatično vgrajen iskalnik, ki deluje na 2 načina: s sugeriranjem naslova artikla glede na vtipkane znake in klasični, ki se sprožin prikaže vse ustrezne rezultate glede na vnešene besede. 

Oglasi 

Na izbrane strani imate možnost umestitve oglasov. Oglasi so lahko različnih oblik (v tem primeru veliki "Slider"), ki jim lahko določite različne parametre (točne strani za prikaze, pričetek in konec prikazovanja, št. prikazov...). Za določene oblike oglasov smo pripravili obrazce, v katere le vnesete texte in podatke za slike, Klik MALL sistem pa poskrbi, da je oglas optimalno prikazan. Primer zelo uporabnega oglasa je tudi naš Boxee.